vrijdag 2 januari 2015

'Placebo's en fluitende fietsen' het boek!

Na zo'n vijf jaar breng ik het boek 'Gedachtenkracht' opnieuw uit onder de titel 'Placebo's en fluitende fietsen'. Dat was oorspronkelijk al de titel tot het boek werd uitgegeven bij een uitgeverij. Ditmaal doe ik het in eigen beheer. Het is dan ook alleen via mijn website te bestellen.
Voor mensen die 'Gedachtenkracht' al hebben dus niets nieuws. Ik heb het één en ander verbeterd, veranderd en gemoderniseerd. Ramon Vermij heeft een nieuwe lay out gemaakt en de cover bedacht.

Dit is het resultaat:

Marja Ruijterman is sinds 1993 trainer en coach. In 1985 wilde ze niet meer verder leven.
Ze realiseerde zich, direct nadat ze toch niet in de Amstel was gesprongen, dat dit het laagste punt in haar leven was en besloot er alles aan te doen gelukkig te worden, oude ideeën los te laten en open te staan voor nieuwe die wel werken. Deze zoektocht bracht haar gigantische inspiratie en ze leeft nu het leven met enthousiasme en passie.

Marja: “Het moeilijkste moment kan later het beste blijken.” In haar trainingen, lezingen en verhalen creëert zij een sfeer die mensen helpt hun maskers af te zetten.
Ze geeft je het gevoel dat alles mogelijk is: Je kunt kiezen voor een andere beleving van je werk, je vrije tijd en je relaties. In humoristische, rake stijl beschrijft Marja herkenbare situaties in het (bedrijfs)leven en maak je kennis met de mensen uit haar trainingen. Van de hardwerkende, succesvolle man die maar niet kan genieten van zijn rijkdom, tot de politieagent die met tranen in zijn ogen over zijn zoontje vertelt.

Ook laat Marja op een open manier zien waar een trainer voor kan komen te staan en wat ze mee maakt en leert in de praktijk. Marja geeft tips die je leren op ontspannen wijze jezelf een prettiger leven te gunnen maar ook hoe je als trainer en coach relaxed en toch alert met mensen kunt werken. “Placebo`s en fluitende fietsen” geeft je een andere kijk op alledaagse situaties.
Op deze manier wordt een piepende fiets het vrolijke geluid van een vogel en verandert dit boek in een doeltreffend medicijn tegen stress en negativiteit.

Recensies: 

Je kunt de verhalen gerust meerdere keren lezen. Dat geeft niet want ze blijven smakelijk en vermakelijk, ontroerend en af en toe verbijsterend. Ik denk dat ze velen raakt met haar verhalen over alledaagse zaken, altijd met een goede afloop of een wijze raad. Laura Daggers-De Koning
Marja vertelt ongedwongen en openhartig over de kleine en grote dingen van het leven. Dingen die haar raakten, maar ook hoe ze deze meeneemt in de rest van haar leven. Ze vertelt over de vele ontmoetingen in haar leven en welke wijsheid haar deze ontmoetingen gaven. Ze zet me daarmee aan het denken over mijn eigen jeugd, wat mijn ouders mij gaven en ik besef waarom mijn normen en waarden zijn ontstaan. Ik begrijp mezelf weer een beetje meer nu.Marjo Brouns
De rode draad in haar nieuwe boek is toch wel dat alles wat we nodig hebben er al IS. Het zit in onszelf. Het ‘goud’ zit verborgen onder de lagen van negativiteit die we over onszelf (en anderen) uit-spreken, uit-denken en voelen. Onder de dekens van zelf-veroordeling over uiterlijke, niets-ertoe-doende rimpels en vetrollen bijvoorbeeld . We hoeven niet te bewijzen dat we ok zijn. Het echte ‘houden van’ jezelf en anderen gaat niet via het hoofd, maar via het hart. Dan komt de rest vanzelf.
Goedele Vercnocke

Wil je het boek bestellen: mail naar contact@marjaruijterman.nl

De prijs voor het boek Niets meer te bewijzen is: 

€ 15.00 Verzendkosten binnen Nederland *             €    3.95                                                                                  —––––-Totaal                                                                        €  18.95
Verzendkosten buiten Nederland  meerprijs            €    5.05
Om te bestellen mail naar contact@marjaruijterman.nl en maak het bedrag over naar rekeningnummer: NL61 ING B000 4948444 ten name van M. Ruijterman.

Hartelijk dank!

Geen opmerkingen: